Sergen Yalçın ile yola devam

Video yükleniyor...

Beşiktaş ile Sergen Yalçın birlikteliği devam edecek... Siyah-beyazlıların bir süredir sözleşme uzatmak için görüşme halinde olduğu 48 yaşındaki teknik adam ile 1,6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı öğrenildi. Resmi imzanın hafta içinde atılması bekleniyor...

Beşiktaş, Sergen Yalçın ile yola devam ediyor... 

Bir süredir siyah-beyazlı kulübün gündeminin 1 numaralı maddesi olan Sergen Yalçın bilmecesinin, hafta içi nihayete ermesi bekleniyor.

Beşiktaş, henüz yeni bir kontrat yapılmayan şampiyon teknik adamla hafta içinde bir araya gelerek 1,6 milyon euro'luk sözleşmeye imza atacak.

Siyah-beyazlılar'ın, Sergen Yalçın ile yeni yapacağı kontrata başarı bonuslarının da eklendiği bilgisine ulaşılırken başarılı çalıştırıcının yola ekibiyle birlikte devam edeceği öğrenildi.

2019/2020 sezonunun ortasında Beşiktaş'ın başına geçen Sergen Yalçın, oynattığı futbolla taraftarının gönlünde taht kurmuş ve hem Süper Lig'i, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak, çift kupa ile bu sezona adeta damga vurmuştu. 

Göreve başlamasının ardından siyah-beyazlılar ile toplam 59 maça çıkan 48 yaşındaki teknik adam, 39 galibiyet alırken, 13 de mağlubiyet aldı ve 7 müsabakadan da beraberlikle ayrıldı.

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Sergen Yalçın ile sözleşme imzalandıktan sonra, teknik adamın istekleri doğrultusunda hem Şampiyonlar Ligi hem de lig maratonu için takım planlamasına başlayacak.