"Yeni bir meydan okuma için buradayım"

Video yükleniyor...

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın Ocak ayı transfer döneminde Leicester City'den kadrosuna kattığı Danny Drinkwater, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Mavi-beyazlı kulübün Kemerburgaz'da yer alan tesislerinde Ömer Güvenç'in sorularını içtenlikle yanıtlayan İngiliz oyuncu, tercihiyle ilgili olarak, "Kasımpaşa'ya transfer olma nedenim, beni diğer takımlardan daha fazla istemeleri, daha fazla uğraşmalarıydı. Kariyerim boyunca iyi işler yaptığımı düşünüyorum. Daha iyisini yapabileceğime inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Süper Lig ve Türkiye ile ilgili görüşlerini aktaran 30 yaşındaki futbolcu, "Süper Lig'den birkaç maç izleme şansım oldu. Takımımızın maçını da izledim stadyumda. Oldukça yetenekli oyuncuların ve gizli kalmış yeteneklerin olduğunu biliyorum. Buranın iyi bir lig olduğunu düşünüyorum. Buraya gelmeden önce Victor Moses'la konuştum. Fenerbahçe'de oynamıştı. Gayet güzel şeyler söyledi Türkiye hakkında." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe'nin Arsenal'den renklerine bağladığı Türk asılııl Alman yıldız Mesut Özil'in transferine de değinen Drinkwater, "Türkiye ve Fenerbahçe ile zaten belli bir geçmişi vardı, sonunda da geldi." sözlerini sarf etti.

Danny Drinkwater'ın bu samimi röportajı beIN SPORTS aracılığıyla siz futbolseverlere ulaşıyor, hepinize keyifli seyirler!