Bayern'in sabrı tükendi! Yıldız oyuncuya ültimatom...

Bayern'in sabrı tükendi! Yıldız oyuncuya ültimatom...
Gelecek sezonun takımını kurmak isteyen ve iç transferde de gelişmeler yaşayan Bayern Münih'te Alphonso Davies konusunun belirsizliği ile Alman devinin sabrı tükendi.

Uzun zamandır hakkında Real Madrid iddiaları çıkan ve takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan Alphonso Davies için belirsizlik devam ediyor. Daha önce Real Madrid'e gitmesine kesin gözle bakılan oyuncu için daha sonra Bayern'in sportif direktörü Christoph Freund,  "Davies'in sözleşme uzatması hiç de düşük ihtimal değil." açıklamasında bulunmuştu. Ancak oyuncudan herhangi bir imza gelmedi.

"Evet ya da hayır demek zorundasınız"

Bayern'de spor yönetiminden sorumlu Max Eberl de yorumda bulunarak Kanadalı için "Alphonso'ya somut ve önemli bir teklif sunduk. Ancak hayatta evet ya da hayır demek zorundasınız" açıklamasında bulundu.

Ültimatom verildi

Sky Almanya'nın haberine göre de Bayern'in sabrı tükendi ve oyuncuya ültimatom verildi. Eğer Alphonso Davies gelecek haftaya kadar cevap vermezse sözleşmesinin sonunda serbest kalmaması için satış listesine konulacak. 

AS'ın haberine göre de Davies yazın Real Madrid'e transfer olmayı kabul etse de İspanyollar Bayern'in istediği 50 milyon Euro'yu ödemeye istekli değil. 

Takımında 31 maça çıkan Kanadalı 1 gol atıp 3 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler