Alaba'dan 5 yıllık imza

Video yükleniyor...

Bayern Münih ile olan sözleşmesi sona eren David Alaba ile daha önce anlaşma sağlayan Real Madrid, Avusturyalı oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

La Liga ekibi, geçtiğimiz ay beş yıllığına anlaşma sağladığını duyurduğu David Alaba için resmi imza töreni düzenledi. "Bu benim için bir rüyanın gerçek olması" diyerek sözlerine başlayan David Alaba, dünyanın en büyük kulübünde oynayacağı için gururlu olduğunu ve bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlandığını dile getirdi.

Farklı kulüplerden teklifler gelmesine karşın Real Madrid'in kendisi için doğru seçenek olduğunu belirten Alaba, "Santiago Bernabeu'da pek çok kez oynama şansım oldu. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftarın önünde, beyaz Real Madrid formasını sırtıma geçirerek oynamayı dört gözle bekliyorum." dedi.

16 yıllık Real Madrid kariyeri sona eren Sergio Ramos'tan boşalan 4 numaralı formayı giyecek olan 29 yaşındaki futbolcu, "Ramos burada efsaneleşmiş bir isim. Bana başka boş bir numara olmadığı söylenerek bu numara teklif edildi. Açıkçası bu formayı giyeceğim için çok gururluyum ve bunu bir motivasyon kaynağı olarak kullanacağım. Ancak buraya David Alaba olmak için geldim ve bunu kanıtlamakta da kararlıyım" diye konuştu.

Carlo Ancelotti ile çalışacağı için mutlu olduğunu vurgulayan David Alaba," Onunla Bayern'de birlikte çalıştık ve iyi bir ilişkimiz vardı. Tekrar onula birlikte bir amaç için mücadele ediyor olmak beni motive eden bir başka faktör" değerlendirmesinde bulundu.