28 takım, 40 maç! Futbol şöleni tr.beinsports.com'da

28 takım, 40 maç! Futbol şöleni tr.beinsports.com'da
28 takım, 40 maç! UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde final yolculuğu başlıyor, tr.beinsports.com dev organizasyonlara dair son haberleri ve maç özetlerini futbolseverlere sunuyor.

Futbol şöleninin startı 5 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla verilirken, temsilcimiz Başakşehir’in son 16 turunda Kopenhag’la deplasmanda oynayacağı rövanş maçı ile Shakhtar Donetsk – Wolfsburg, Man. UnitedClub Brugge ve Inter- Getafe maçlarının özet görüntülerin maçların hemen ardından tr.beinsports.com’da sizlerle olacak.

Avrupa Ligi son 16 turu heyecanı Perşembe günü oynanacak SevillaRoma, B.Leverkusen – Rangers ve Basel – E. Frankfurt karşılaşmalarıyla  devam ederken bu maçların özetleri de maçların son düdüğünden sonra tr.beinsports.com’da izleyebilirsiniz.

Son 16 turunun ardında Almanya’nın dört kentinde oynanacak çeyrek final, yarı final ve final maçlarının özet görüntüleri de yine tr.beinsports.com’da sizlerle olacak.

UEFA AVRUPA LİGİ HEYECANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tıpkı Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi’nde de heyecan 7-8 Ağustos tarihlerinde son 16 turu rövanş maçlarıyla başlıyor. 

Cuma akşamı oynanacak ve Lizbon bileti alacak son dört takımın belirlenecek olan Manchester CityReal Madrid ile Juventus Olympique Lyon ve cumartesi günü oynanacak BarcelonaNapoli ve Bayern Münih maçlarının özet görüntüleri, karşılaşmaların tamamlanmasının ardından tr.beinspors.com’da anında izleyebilirsiniz.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Portekiz’in başkenti Lizbon’da Avrupa’nın en büyüğünün belli olacağı ve sekiz takımın kozlarını paylaşacağı çeyrek final, yarı final ve final maçının özet görüntülerini de yine web sitemizden takip edebilirsiniz.