"17 yaşındaki birine göre fazlasıyla iyi"

"17 yaşındaki birine göre fazlasıyla iyi"
UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Borussia Dortmund'a konuk olan Manchester City, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak yarı finale yükseldi.

Dortmund'un tek golünü atan 17 yaşındaki Jude Bellingham, Devler Ligi sahnesinde rakip fileleri havalandıran en genç İngiliz oyuncu oldu. Bellingham aynı zamanda Bojan Krkic'in ardından Şampiyonlar Ligi'nin en genç ikinci golcüsü olarak da turnuva tarihine geçti.

Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, genç oyuncunun performansından oldukça etkilendiğini belirtirken, "İnanamıyorum. Belki de o bir yalancıdır! 17 yaşındaki bir oyuncuya göre çok iyi. O harika bir futbolcu. Menajeri Edin Terzic ile konuştum ve bana son iki maçta gördüklerimin her antrenmanda yaşandığını söyledi." ifadelerini kullandı.

Manchester City, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Paris Saint-Germain ile karşılaşacakç Yarı final müsabakalarının ilk maçları 27-28 Nisan, rövanş karşılaşmaları ise 4-5 Mayıs'ta oynanacak.