ÖZET | Yukatel Adana Demirspor 0-3 Galatasaray

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Yukatel Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Hakim Ziyech, 64. dakikada Kerem Demirbay ve 90+1. dakikada Mauro Icardi kaydetti. 

Hakim Ziyech yine ceza sahası dışından 

Galatasaray'da gol perdesini açan Hakim Ziyech, golünü ceza sahası dışından yaptığı vuruşla buldu ve bu sezon sarı kırmızılı formayla attığı 4 golü de ceza sahası dışından bulmuş oldu. 

Yukatel Adana Demirspor'da şok sakatlık

Ev sahibi Yukatel Adana Demirspor'da mücadeleye ilk 11'de başlayan Semih Güler, maçın 11. dakikasında sakatlandı ve maça devam edemedi. Sedyeyle sahayı terk eden oyuncunun yerine Jovan Manev oyuna dahil oldu. 

Icardi saymaya devam ediyor

Yukatel Adana Demirspor karşısında sahneye çıkarak golünü bulan Mauro Icardi, bu sezonki 21. golünü attı ve 20 gollü Edin Dzeko'yu geçerek gol krallığı yarışının zirvesine yükseldi.

Galatasaray'dan görkemli istatistik

Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray, Yukatel Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyet ile birlikte ligde çıktığı son 15 maçta 15 galibiyet almış oldu. Sarı kırmızılılar, lig tarihinde bunu başaran tek kulüp olarak tarihe geçti.

Galatasaray, son puan kaybını 16. haftada EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak yaşamıştı.

Galatasaray'dan puan rekoru

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de 93 puana ulaşan Galatasaray, 3 puanlı sisteme geçilen 1987/88 sezonundan bu yana bir sezondaki en yüksek sayısına ulaştı.

Bir rekor da Muslera'dan 

Trendyol Süper Lig'de bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatan Fernando Muslera, kendi rekorunu egale etti ve bu alandaki en iyi istatistiğe ulaştı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 93'e yükseltti ve Trendyol Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü. Yukatel Adana Demirspor ise 41 puanda kaldı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'DE OLUŞAN GÜNCEL PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Önemli Anlar

1. dakikada sağ kanatta Balotelli'nin ara pasında topla buluşan Mendoza'nın ceza sahası dışından yerden şutunda, kaleci Muslera uzanarak topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

12. dakikada sağ kanattan atılan pasla ceza sahası önünde topla buluşan Kerem Demirbay'ın şutunda, top direkten geri döndü. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 23. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Yukatel Adana Demirspor kalecisi Sahruddin, inanılmaz bir kurtarış yaptı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 50. dakikasında gelişen Yukatel Adana Demirspor'un atağında Mario Balotelli'nin vuruşu az farkla dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 53. dakikasında sahneye çıkan Galatasaray futbolcusu Hakim Ziyech, ceza sahası dışından müthiş bir gol attı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 61 ve 63. dakikalarında gelişen iki Yukatel Adana Demirspor atağında da Galatasaray kalecisi Fernando Muslera başarılı oldu. İzlemek için tıklayın!

64. dakikada sahneye çıkan Kerem Demirbay, şık bir golle farkı ikiye çıkardı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 72. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Dries Mertens topu ağlara yolladı ancak gol vuruşu öncesinde Kerem Aktürkoğlu'nun sürdüğü topun dışarı çıktığı kararı verildiği için pozisyon gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

90+1. dakikada gelişen Galatasaray atağında Mauro Icardi, takımının üçüncü golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Yukatel Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 3

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir

Yukatel Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Dk. 10 Manev), Mohammadi, Maestro, Michut (Dk. 65 Alioui), Yusuf Barasi (Dk. 65 Tayfun Aydoğan), Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli (Dk. 85 Aymbetov)

Galatasaray: Muslera, Köhn, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson (Dk. 88 Davinson Sanchez), Kaan Ayhan (Dk. 82 Aurier), Torreira (Dk. 82 Berkan Kutlu), Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz (Dk. 82 Tete), Mertens, Ziyech (Dk. 71 Kerem Aktürkoğlu), Icardi

Goller: Dk. 53 Ziyech, Dk. 64 Kerem Demirbay, Dk. 90+1 Icardi (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 90 Mendoza, Dk. 90+3 Gravillon (Yukatel Adana Demirspor)

TOD’dan özel kampanya! 99 TL’den başlayan fiyatlarla paketini hemen satın al, yeni sezon maçlarını da izle!