Yanal savunma kurgusunu değiştiriyor

Yanal savunma kurgusunu değiştiriyor
Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, savunmanın merkezinde değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Yanal, Adil Rami ve Serdar Aziz'den takımla aralarındaki açığı kapatmalarını istedi

Fenerbahçe'de milli ara öncesi verilen 3 günlük izin sona erdi. Sarı-lacivertlilerin gündeminde savunma hataları ve hücum organizasyonlarındaki çeşitlilikler var.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda da bazı değişiklikler düşündüğü ve bu doğrultuda bazı oyunculardan hazırlık çalışmalarını milli arada hızlandırmalarını istediği öğrenildi.

İlk olarak savunma sıkıntılarına eğilecek olan Ersun Yanal ve ekibinin, Zanka'nın yanına Serdar Aziz veya Adil Rami'yi monte etmeyi planladığı ifade ediliyor.

İki oyuncuya milli arada takımla aralarındaki açığı kapama talimatı veren Yanal'ın, sakatlıktan dönecek olan Moses ve Rodrigues'in durumlarını da yakından inceliyor.

Sarı-lacivertlilerde milli ara sonrasında tek eksik olarak hasan ali kaldırım'ın kalması bekleniyor. Tabanlık yapımı için amerika'ya giden milli oyuncunun Yukatel Denizlispor karşısında da forma giymesi beklenmiyor.