Vincenzo Montella: "Kim çıkarsa çıksın..."

Video yükleniyor...

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galler maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Montella'nın açıklamaları şu şekilde:

"Çok zorlu bir maç geçti. Beklentimizin dışında bir şey geçmedi. Galler kendi tarihinde, burada zorlu bir rakip olduğunu gösterdi bir kez daha. Kesinlikle ilk yarıda daha fazlasını yapabilirdik ama mutluluk verici tarafı ikinci yarıda reaksiyon gösterdik. Bu konuda, reaksiyon gösterdiğimiz için mutluyum."

"Gururluyum çünkü lider olarak tamamladık grubu"

"Özellikle etrafımızdaki bütün çalışanlar, bizi destekleyenler ve futbolcular için çok mutluyum ve gururluyum çünkü lider olarak tamamladık grubu."

"Bu bayrak için elimden geleni yapacağım"

"Beni ilk gün çağırdıkları andan itibaren çok gururlandım. Bu bayrak için elimden geleni yapacağım. Bu ülke için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Burada olmak gurur meselesi."

"Kim çıkarsa çıksın, büyük bir zevkle takip edeceğiz"

"3. torbadaki takımlar da fena değil. Kim çıkarsa çıksın, büyük bir zevkle takip edeceğiz. Bu akşam yaptığımız gibi ülkemizin ruhuyla sahada olacağız her seferinde"

"Hakemlerle alakalı konuşmaya gerek yok"

"Ben hiçbir zaman hakemlerle ilgili yorum yapmam. Dışarıdan yargılamak daha kolay oluyor. Sadece bazı pozisyonlarda farklı bakış açısıyla pozisyonları yorumladığını söyleyebiliriz. Dediğim gibi dışarıda yargılamak çok kolay. O yüzden hakemlerle alakalı konuşmaya gerek yok. Genel olarak baktığınızda da hakemin büyük hatalar yaptığını düşünmüyorum"

"Kaleci konusunda gönlüm çok rahat"

"Baktığınızda bu maçta Cenk Tosun'un eksikliğini yaşadık. Ama tabii ki Enes Ünal da değerlendirebileceğimiz bir futbolcu. Altay çok genç bir kaleci. Almanya maçında ne kadar iyi bir kaleci olduğunu tekrar gösterdi. Manchester'a döndüğünde kalitesini tekrardan gösterecektir. Kaleci konusunda gönlüm çok rahat. Uğurcan ve Mert'e sahibiz."