Trendyol 1. Lig'de son maçlar alev alacak! İşte tüm ihtimaller...

Video yükleniyor...

Heyecan düzeyinin haftalar ilerledikçe arttığı Trendyol 1. Lig'de normal sezon 34. hafta maçlarıyla sona erecek.

Haftanın perdesi Cuma günü oynanacak iki karşılaşmayla açılacak.

14'te Başkent'te oynanacak maçta geçtiğimiz hafta ligde kalması kesinleşen Ankara Keçiörengücü'nün konuğu lige veda eden Altay olacak.

17'de başlayacak günün ikinci ve son maçında Bitexen Giresunspor ile Ümraniyespor prestij maçında puan mücadelesi verecek.

Trendyol 1. Lig'de heyecan fırtınası Cumartesi günü 16'da oynanacak 7 maçla yaşanacak. Karşılaşmaların bitimiyle lig şampiyonu, play-off eşleşmeleri ve ligden düşecek son takım belli olacak.

Göztepe'nin gözü Eyüpspor'da olacak

33. haftada aldığı Eyüpspor galibiyetiyle şampiyonluk umudunu son haftaya taşıyan Göztepe, sahasında lig üçüncülüğü hesapları yapan Bodrum Futbol Kulübü’nü geçip zirvede yer alan Eyüpspor'un Erzurum Futbol Kulübü deplasmanından eli boş dönmesini bekleyecek.

Geçtiğimiz hafta Tuzlaspor'a evinde kaybeden ve Tuncay Şanlı'nın ayrılığı sonrası Coşkun Demirbakan'a zorlu görevi teslim eden üçüncü sıradaki Sakaryaspor, ezeli rakibi Kocaelispor'a konuk olacak. Tatangalar, karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde doğrudan play-off finali bileti alacak. Aksi durumda ise Bodrum FK, Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü ve Kocaelispor, karşılaşmaların sonucuna göre altın değerindeki lig üçüncülüğüne aday takımlar olacak.

Adanaspor lige tutunmak istiyor

Play-off yedinciliğinde ise üç takımın yarışı son nefese kadar devam ediyor. Haftaya yedinci sırada giren Teksüt Bandırmaspor, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıyan Adanaspor'a karşı deplasmanda 3 puan arayacak. Averajla sekizinci durumda bulunan Gençlerbirliği ise küme düşme sürprizi yaşamak istemeyen Tuzlaspor'a konuk olacak. 50 puan ve eksi 3 averajı bulunan Yalçın Koşukavak yönetimindeki Boluspor da Ahlatcı Çorum Futbol Kulübü’nü evinde geçtiği takdirde rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Son haftaya düşme potasının en üst basamağında giren 16. sıradaki Astor Enerji Şanlıurfaspor ise iddiası bulunmayan Manisa Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Sarı-yeşilliler, mücadeleden galip ayrıldığı takdirde Tuzlaspor ve Adanaspor'un olası puan kaybını bekleyecek.

Cumartesi 16'da başlayacak tüm mücadeleler son iki haftada olduğu gibi konferans yayınla futbolseverlerle buluşacak.


TRENDYOL 1. LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN