Kaan Ayhan'dan itiraf: "Şimdiden o yolu hazırlamayı düşünüyorum"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan, O'Wellness Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

İşte Kaan Ayhan'ın konuşmasından satıbaşları:

"Standart bir hayatım olmuyor. Maç günü ve antrenman saatleri değiştiği için ona ayak uyduruyoruz. Maçlara göre antrenman günleri değişiyor. Antrenman yapmaktan keyif almaya çalışıyorum. Herkes gibi ben de hem takımla idmana hem de özel idman biraz zorluyor. Kuvvet antrenmanı olmasa da özel idman yapmaya çalışıyoruz."

"Hem fizyoterapi hem özel idman yapıyorum"

"Son 2-3 aydır bir klinikle çalışıyorum. Hem fizyoterapi hem özel idman yapıyorum. Müzik olarak Eminem dinliyorum. Ayrıca takımda 2-3 DJ var onlar da çalıyor onları dinliyoruz. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Her insanın zorlandığı konular var. Maçlardan sonraki beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. En önemli öğün maçlardan sonrasıdır. Ona dikkat ediyoruz. Uyumayı açıkcası biraz daha özen gösteriyorum. Baba olduktan sonra daha çok onlarla vakit geçiriyorum."

"23 numaradan şu an memnunum"

"2023 Ocak'ta buraya geldim. 23. şampiyonluğumuzu kutlayabileceğimizi düşündüm. Zaten o yolda gidiyorduk. Benim favori numaralarım 5 veya 24'tü. Ondan önce pek bir anlamı yoktu. Şampiyonlukla beraber tamamlandı aslında. 23 numaradan şu an memnunum."

"Ronaldo ve Messi..."

"Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı takımda oynamak isterdim. Onların bir maça nasıl motive olduğunu görmek isterdim. Ronaldo ve Messi birlikte takılmasalarda birbirlerini hep motive ettiler."

Xabi Alonso örneği

"Xabi Alonso'nun başarısıyla birlikte bende de bir teknik direktörlük heyecanı var. Şimdiden o yolu hazırlamayı düşünüyorum. Henüz net fikrim olmasa da farklı hayalleriniz oluyor."

ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN