İbrahim Üzülmez'den Galatasaray maçı yorumu: "İyi bir takım ama..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Siltaş Yapı Pendikspor ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Rams Başakşehir, mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrıldı. Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve oyuncuları, maçın ardından beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu.

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR - RAMS BAŞAKŞEHİR MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Üzülmez, "Çok çalıştık, çok emek verdik. Bu kadar emek verdiğimiz bir maçta sonuç alamadığımız için üzgünüz. Bizim için önemli bir maçtı. Rams Başakşehir'e karşı yapılması gereken her şeyi yaptık. 10 kişi kalmamız bizim için kırılma anı oldu. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Son haftaya kadar Pendikspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Ligin 33. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maçı da değerlendiren Üzülmez, "Biz daha önce Fenerbahçe maçında da iyi mücadele ettik. Tabi Galatasaray iyi bir takım ama bizim için artık her maç önemli. Oyuncularımızın mentalitelerini yüksek tutmaya çalışacağız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN