Aslan'da gözler sakat yıldızlara çevrildi

Aslan'da gözler sakat yıldızlara çevrildi
Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'u mağlup ederek moral bulan Galatasaray'da, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid maçının hazırlıkları başladı. Teknik direktör Fatih Terim, iyileşme sürecinde olan Lemina ve Falcao için kararını maç günü verecek

Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek 3 haftalık beraberlik serisine son veren Galatasaray'da moraller yerinde. 

Eksik isimlere rağmen 3 puanın yanı sıra rakip karşısında bir çok gol pozisyonuna giren sarı-kırmızılılar, bu sezon ikinci kez rakip ağlara 3 gol birden gönderdi. 

Galatasaray forması ile ilk kez ağları sarsma başarısı gosteren Florin Andone, performansı ile teknik heyetten tam not alırken Şener, Emre Mor ve Emre Taşdemir de beğeni topladı. 

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında İspanyol devi Real Madrid'i konuk edecek sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. 

Sakatlığından ötürü 21 gündür ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Radamel Falcao fizyoterapistler ile birlikte sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. 

Her iki oyuncunun da uzun süredir takımla birlikte antrenman yapamamasını göz önünde bulunduran teknik direktör Fatih Terim'in son kararını maç günü vereceği gelen haberler arasında.